Ενημερωτικό Υλικό
Ενημερωτικό Υλικό
Πολυκυκλικοί Αρωματικοί Υδρογονάνθρακες (PAH / ΠΑΥ)
Τί πρέπει να γνωρίζουμε για αυτή τη Χημική ουσία που παράγεται κατά την επεξεργασία των τροφίμων.
ΠερισσότεραΑΚΡΥΛΑΜΙΔΙΟ
Τι πρέπει να γνωρίζουμε για αυτή τη Χημική ουσία που παράγεται κατά την επεξεργασία κυρίως αμυλούχων τροφών.
ΠερισσότεραΤιμές αναφοράς διαιτητικής πρόσληψης DRV
Τα Βασικά Θρεπτικα συστατικά και οι Τιμές αναφοράς διαιτητικής πρόσληψης "DRVs Dietary Reference Values.
ΠερισσότεραΚόκκινα Φύλλα Μαρουλιού
Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τα οφέλη από τα κόκκινα φυλλα του μαρουλιού.
Προσοχή στην επισήμανση των τροφίμων
Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο στην «ετικέτα» των τροφίμων, καθώς μπορεί να μας δώσει πολλές πληροφορίες.
ΠερισσότεραΤελευταία τροποποίηση: Thursday, 16 June 2022, 10:56 AM